Voor- tussen- en naschoolse opvang Wonderland

Wonderland Kinderopvang
    Wonderland Kinderopvang biedt vertrouwde buitenschoolse opvang. Wij werken vanuit onze speerpunten: plezier, ervaring & ontwikkeling, vertrouwen en ontzorgen.
    Voor de kinderen van basisschool E.L.S. is er keuze uit drie unieke buitenschoolse opvang locaties: Wonderland Vondellaan, Wonderland De Speeltuin en Wonderland Sport & Spel.
    Vanuit onze pedagogische visie werken wij activiteitgericht. Aan de hand van wisselende thema’s krijgen de kinderen ’s middags activiteiten aangeboden waaraan zij kunnen deelnemen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de buitenschoolse opvang echt vrije tijd voor de kinderen is.

Wonderland Vondellaan
    Wonderland Vondellaan biedt opvang aan kinderen van vier tot twaalf jaar en heeft voor elke leeftijdsgroep een eigen groepsruimte. De groepsruimtes bieden ruime uitdaging passend bij de leeftijd, van klimmuur bij de middenbouw tot techniekhoek bij de Topgroep. Buiten hebben de kinderen verschillende speelruimtes met diverse speeltoestellen om zich lekker uit te leven.

Wonderland De Speeltuin
    Wonderland De Speeltuin bevindt zich in speeltuin Morschkwartier. Kinderen tussen vier en twaalf jaar hebben hier een uitdagend speelterrein met diverse speeltoestellen voor iedere leeftijd tot hun beschikking. De ruime groepsruimte biedt onder andere mogelijkheden tot fantasiespel in de speelhoek, tot rust komen in de leeshoek of tot koken in de ruime keuken.

Wonderland Sport & Spel
    Kinderen van 5-12 jaar kunnen ook kiezen voor locatie Sport&Spel. Deze locatie kenmerkt zich door het grote kunstgrasveld waar de sportcoach diverse activiteiten aanbiedt in het teken van sport en bewegen. In de binnenruimtes kunnen de kinderen zich terugtrekken met een boek, een spelletje spelen of meedoen aan knutselactiviteiten.

Wonderland ZwemBSO
    Wonderland biedt ook ZwemBSO aan in zwembad Poelmeer in Oegstgeest. De kinderen gaan met een medewerker van Wonderland naar het zwembad waar zij les krijgen van professionele zweminstructeurs. Zo kunnen de kinderen hun zwemdiploma’s halen  binnen BSO tijd.

Wonderland Voorschoolse Opvang
    Naast buitenschoolse opvang bieden wij bij Wonderland Vondellaan ook voorschoolse opvang aan. Voorschoolse opvang is opvang voor de openingstijd van school. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur naar Wonderland Vondellaan gebracht worden door de ouders/verzorgers en worden door onze medewerkers op tijd naar school gebracht.
    Voor vragen over de voorschoolse opvang kunt u contact opnemen met de locatiemanager van Wonderland via infoleidenbso@wonderlandkinderopvang.nl.

Opvangpakketten
    Wonderland biedt de keuze uit verschillende opvangpakketten. U kunt 52 weken per jaar opvang afnemen maar ook alleen tijdens schoolweken of juist tijdens vakantieweken. Daarnaast biedt Wonderland opvang aan tijdens roostervrije dagen van school.
    U kunt contact opnemen met Nina Heimbach, locatieverantwoordelijke van Wonderland De Speeltuin en Wonderland Sport & Spel via leidensportenspel@wonderlandkinderopvang.nl of Sasja Kramp, locatieverantwoordelijke van Wonderland Vondellaan via 085 – 273 34 47.
    Als u naar aanleiding van de informatie nog vragen heeft dan horen wij het graag. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 085 – 273 34 47 of per e-mail op infoleidenbso@wonderlandkinderopvang.nl. Contactpersoon is Sasja Kramp.
    Wonderland geeft kinderen de ruimte! Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op onze website: www.wonderlandkinderopvang.nl.

Wonderland

1. Kamp groepen 8