Inschrijven

Bent u zich aan het oriënteren op een passende school voor uw kind? Kijk dan rustig op deze website rond. Of lees onze Schoolgids 2016-2017.

Afspraak maken
    Wilt u een persoonlijk gesprek of een rondleiding door onze directeur? Dat kan en bij voorkeur onder lestijd, zodat u de school “in bedrijf” kunt zien. U kunt een afspraak maken via de administratie, telefoon 071 – 576 52 66 of via administratie@eersteleidseschool.nl.

Open ochtend
    Regelmatig organiseren wij een open ochtend. Op donderdag 11 mei 2017 bent u van harte welkom van 08.30 tot 10.00 uur. U wordt rondgeleid door leerlingen van groep 8.

Inschrijven/aanmelden
    Wilt u uw kind inschrijven? Stuur dan het inschrijfformulier, voorzien van handtekening, naar administratie@eersteleidseschool.nl of per post naar P.C. Hooftlaan 12, 2332 AX in Leiden. Informeer wel even of er plaats is, dit om teleurstelling te voorkomen.

Tot ziens op de E.L.S.

1. Kerstmusical van groep 6 voor ouders