Brede Schoolontwikkeling

Brede School E.L.S.

Naast gedegen onderwijs biedt de E.L.S. extra activiteiten aan. Deze activiteiten sluiten zo veel mogelijk aan bij de beleving en interesses van de kinderen van onze school. De activiteiten vinden onder schooltijd of na schooltijd plaats.

In het schooljaar 2018-2019 biedt de E.L.S. de volgende extra activiteiten aan:

• Schoolorkest
    • Schoolkoor (groep 3 tot en met 6)
    • Spaanse les (groepen 5, 6, 7 en 8)
    • Franse les (groepen 7 en 8)
    • Typen
    • Italiaanse les (voor kinderen met Italiaanse achtergrond)
    • Schaken (groep 3 tot en met 8)
    • Theater (groep 3 tot en met 8)
    • Ontspanning en mindfulness (groep 5 tot en met 8)
      Ook voor  niet-E.L.S.’ers                                                                                                                                                                                                                            Aan de extra activiteiten kunnen ook kinderen uit de wijk of vriendjes en vriendinnetjes meedoen. Ze zijn van harte welkom! Maar alleen als er plaats is natuurlijk.

Meer informatie

Ouders en kinderen krijgen via e-mail en/of brief informatie over de activiteiten.

Voor vragen of meer informatie over de ‘brede school E.L.S.’ kunt u terecht bij                 Rini van Velthoven:

rvanvelthoven@eersteleidseschool.nl.

Heeft u suggesties of ideeën voor bredeschoolactiviteiten? Laat het ons weten!

• Blog januari 2019

Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe jaar is weer begonnen en naast de goede voornemens staat er ook weer een aantal mooie uitdagingen op de … Lees verder

1. Studiedag 4

januari 21