Brede Schoolontwikkeling

Brede School E.L.S.

Naast gedegen onderwijs biedt de E.L.S. extra activiteiten aan. Deze activiteiten sluiten zo veel mogelijk aan bij de beleving en interesses van de kinderen van onze school. De activiteiten vinden onder schooltijd of na schooltijd plaats.

In het schooljaar 2017-2018 biedt de E.L.S. de volgende extra activiteiten aan:

Schoolorkest
    Schoolkoor (groep 3 tot en met 6)
    Spaanse les (groepen 5, 6, 7 en 8)
    Schaken (groep 3 tot en met 8)
    Theater (groep 3 tot en met 8)
    Ontspanning en mindfulness (groep 5 tot en met 8)
    Ook voor  niet-E.L.S.’ers                                                                                                                                                                                                                                        Aan de extra activiteiten kunnen ook kinderen uit de wijk of vriendjes en vriendinnetjes meedoen. Ze zijn van harte welkom! Maar alleen als er plaats is natuurlijk.

Meer informatie

Ouders en kinderen krijgen via e-mail en/of brief informatie over de activiteiten.

Voor vragen of meer informatie over de ‘brede school E.L.S.’ kunt u terecht bij                 Rini van Velthoven:

rvanvelthoven@eersteleidseschool.nl.

Heeft u suggesties of ideeën voor bredeschoolactiviteiten? Laat het ons weten!

1. Zomervakantie

juli 13 - augustus 26