Groep blauw

Beste ouders,

We zijn weer gezellig van start in groep blauw!

Op maandag tot en met woensdag werkt juf Monique Kanbier en op donderdag en vrijdag juf Linda Baan.

We hebben gym op dinsdagochtend en donderdagmiddag.

Op woensdag ochtend hebben we gelijk gym om 8.30.

U kunt dan uw kind naar de speelzaal brengen en de schoenen van uw kind uit laten doen.

Juf Kanbier vangt daar de kinderen dan op.

Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag.

Groeten,

Monique en Linda

Thema de ruimte: groep blauw

Fotoalbum bevat 1 foto.

Wat hebben we hard gewerkt aan het thema “de ruimte” en wat wisten ze ook al veel. Van raketten bouwen en knutselen tot letters leren en aftellen. We hebben genoten!

Wat een leuk thema!

Fotoalbum bevat 4 foto's.

In groep blauw zijn we hard aan het werk. De letter Z staat centraal van zon. De kinderen zoeken de letter op in tijdschriften en plakken deze op een grote zon.  Op het krijtbord worden prachtige tekeningen gemaakt.  In het … Lees verder

Juffendag

Fotoalbum bevat 4 foto's.

Wat een geweldige ochtend hebben we gehad! We voelden ons echt jarig. Super bedankt alle ouders voor een gezellige ochtend.

Indianen in groep blauw

Fotoalbum bevat 1 foto.

Vandaag hebben we in de kring gesproken over indianen en hoe zij door het land trokken achter de dieren aan. In de poppenhoek werd dit gelijk nagespeeld. Maar deze indianen hebben wel wat meer luxe.

Groep geel en blauw naar de hortus

Fotoalbum bevat 1 foto.

Vanochtend zijn de groepen geel en blauw naar de hortus geweest. Gelukkig bleef het droog. We hebben een chocolade plant gezien, vleesetende planten en zelfs bomen van 200 jaar oud! Het was weer enorm leuk.

1. Kamp groepen 8

juni 27 - juni 30