FullSizeRender

Welkom in groep 8!

Even voorstellen:

pasfoto

Ik ben Eva Miedema, leerkracht van groep 8 op maandag, dinsdag en woensdag. Ik ben 32 jaar en werk sinds 2007 op de E.L.S. Dit schooljaar start ik aan mijn tweede jaar voor groep 8. Groep 8 is een geweldig jaar, nu nog de oudste en straks op de Middelbare weer de jongste. Het begeleiden van deze overstap vind ik een uitdaging. Ik woon in Noordwijk samen met mijn man Radboud en mijn twee kinderen Joep (6) en Roos (4). We zijn dus ook vaak op het strand te vinden! In mijn vrije tijd teken en schilder ik, doe ik aan Yoga en Pilates en lees ik graag. Mijn man is songwriter, dus ook muziek is een belangrijk onderdeel van ons leven. We gaan er weer een leuk schooljaar van maken, ik heb er zin in!

Complimenten groep 8

Fotoalbum bevat 7 foto's.

Met je rug naar het bord wanneer alle kinderen een compliment over jou opschrijven. Spannend, maar wat leuk om zoveel leuke en fijne dingen over jezelf te lezen!

1. Kamp groepen 8

juni 27 - juni 30