Welkom op de groepspagina van groep 7

De zomervakantie is alweer bijna voorbij. Iedereen is op school al hard bezig om de lokalen in te richten en alles klaar te maken voor het aankomende schooljaar, wat toch altijd weer spannend is. Dit jaar mag ik, Nanette Donker, de juf van groep 7  zijn, ik heb

heel veel zin in het aankomende jaar, ik hoop jullie ook!

Informatie voor een goede start

U krijgt via de mail in de laatste week van de zomervakantie een informatieboekje over het jaar in groep 7. U zal deze de eerste week ook nog op papier ontvangen van mij.

In de kijker – tas

Ik wil je vragen om op de eerste dag een tasje met daarin het volgende mee te nemen;

• Vier voorwerpen die je nodig kan hebben om meer over jezelf te vertellen.
    • Let op! Alle voorwerpen moeten in de tas kunnen.
    • Zoek een aantal foto’s en stop deze in de tas (babyfoto’s, foto’s van jezelf of van je vrienden, familiefoto’s, foto’s van dingen of plekken die belangrijk zijn voor je of van je vakantie).
    • Breng de tas mee naar school en vertel erover aan de groep en de juf

Ik ben benieuwd om jou beter te leren kennen!

Huiswerkrooster:

Maandag Taal/ spelling
    Dinsdag Toets (zaakvakken)
    Woensdag Verkeer/ studievaardigheden
    Donderdag Rekenen
    Vrijdag Engels leren

Op maandag en woensdag hebben we gedurende de dag gym, dus vergeet je gymspullen niet!

1. Herfstvakantie

oktober 14 - oktober 22