Welkom op de groepspagina van groep 4

Op deze pagina kunt u informatie over onze klas vinden en lezen wat wij tijdens dit schooljaar allemaal doen.

Wie zitten er in groep 4?

Emre, Arda, Huub, Deda, Tomas, Dounia, Oliver, Alexander, Chris, Jack, Tess, Isa, Casper, Mira, Jens, Nova, Sara, Floor, Sofia, Alejandra, Loïs, Jonas, Marte, Justin, Renske, Max

De juffen

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Zuidmeer voor de klas. Dinsdag krijgen wij les van juf Baan.

Op maandag en dinsdag is erg gym dus denk eraan om op deze dagen je gymspullen mee naar school te nemen.

De klas staat klaar en de juffen hebben zin om er een fijn schooljaar van te maken.

griezelcircuit groepen 3, 3/4 en 4

Fotoalbum bevat 17 foto's.

Vrijdag middag hebben we met de groepen 3, 3/4 en 4 een griezelcircuit gehad. We hebben griezel spelletjes gespeeld, een monster geknutseld en spinnencake gegeten. En leuke afsluiting voor de vakantie!

1. Groep Geel naar de Hortus

mei 31 @ 09:00 - 11:30