Welkom in groep 7/8

Even voorstellen

Ik ben Nanette Donker, ik ben 38 jaar en werk sinds 2008 op de E.L.S. Dit schooljaar zw-halfstart ik aan mijn eerste jaar voor een combinatiegroep. De jaren dat ik voor de E.L.S. werk heb ik bijna alle jaren groep 8 mogen draaien. Ik weet dus al dat groep 8 een geweldig jaar is. Dat ik dit jaar de combinatiegroep 7 / 8 mag draaien vind ik een heel leuke uitdaging, ik heb er ook erg veel zin in.

Ik woon in Dordrecht samen met mijn vriend Michaël. In mijn vrije tijd hou ik ervan om zelf dingen te maken (pyrografie, wol vilten, kruidentheeën, geur- en massageoliën), ook hou ik van fotografie en de natuur. Mijn vriend is barista en werkt in Rotterdam, we houden er dus ook erg van om overal specialty koffies te drinken.

Groep 7/8 we gaan er samen een leuk schooljaar van maken, ik heb er zin in!

Huiswerkrooster:

Maandag Verkeer (na de kerstvakantie), gym Slagwerk taal, gym
    Dinsdag Slagwerk taal Breuken
    Woensdag Toets, gym Slagwerk werkwoordspelling, gym
    Donderdag Studievaardigheden Meten = weten
    Vrijdag Engels woordjes / toets leren Engels, woordjes/ toets leren

Voorleeswedstrijd; schoolfinale

Fotoalbum bevat 3 foto's.

Na een ontzettend spannende klassenfinale vorige week tussen Demmy en Laurens, mocht Laurens groep 7 /8 vertegenwoordigen bij de schoolfinale. En wat was dat spannend, iedereen deed het zow ontzettend goed. De jury zei dat het een heel moeilijke beslissing … Lees verder

1. ZOMERVAKANTIE

juli 7 - augustus 20