Gastlessen op de E.L.S.

Kwaliteit van onderwijs staat op de E.L.S. hoog in het vaandel. Een goed opgeleid kernteam vormt de basis van de onderwijskwaliteit, aangevuld met vakdocenten. Om de kinderen nog meer te kunnen bieden, maken we graag gebruik van kwaliteiten van ouders en belangstellenden die de E.L.S. een warm hart toedragen.

We nodigen ouders van harte uit om in de klas van hun zoon of dochter iets te komen vertellen over hun beroep, hobby of anderen interessante onderwerpen. Omdat ouders hier veel van af weten is dit zeker een belangrijke en leuke aanvulling op ons lesaanbod.

AlsĀ  ouders dit leuk vinden kunnen ze hiervoor een afspraak met de groepsleerkracht maken.

In het verleden zijn reeds verschillende ouders al in de klas geweest om iets te vertellen of te laten zien.

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met Rini van Velthoven, rvanvelthoven@eersteleidseschool.nl

1. Kerstmusical van groep 6 voor ouders

december 20