Dhr. Ed Bossong

Bouwcoordinatoren

• onderbouw: Marjolein Beck
    • bovenbouw: Rini van Velthoven.

Interne Beleiders (IB)
    Onze school heeft twee IB-ers (Intern Begeleiders):

• onderbouw:  Kitty Verkuil
    • bovenbouw: Roelie Smittenaar.

Groepsleerkrachten
    Het team van de E.L.S. telt in totaal 28 leden. Er zijn zowel collega’s die fulltime als parttime werken. Naast de groepsleerkrachten zijn er vakleerkrachten aan onze school verbonden: vakleerkrachten bewegingsonderwijs voor alle groepen, Stefan Emmanouil en Peter van der Zande.

Daarnaast is er een vakleerkracht muziek: Annemiek Schep geeft les aan de kinderen in de groepen 1 t/m 8. Zij geeft tevens leiding aan een schoolorkest en een schoolkoor.

Binnen het team is er een werkgroep KOV (Kinderen met een Ontwikkelings Voorsprong). Vanuit deze werkgroep is er een KOV leerkracht, Roelie Smittenaar.

Op de E.L.S. maken we gebruik van remedial teaching (RT), deze wordt zowel in de onder- als de bovenbouw ingezet. De IB-er coördineert de RT.

Ondersteunend personeel
    De directeur wordt administratief ondersteund door een secretarieel medewerkster, Wilma Wesselius.

Daarnaast hebben we 2 conciërges, Hans Kranenburg en Mustapha Fahchouch, die verantwoordelijk zijn voor allerlei huishoudelijke en technische zaken.

1. Kerstmusical groep 6

december 19