Kinderboekenweek in 3/4

De afgelopen periode was het Kinderboekenweek op de E.L.S.! Deze week staat in het teken van leesbevordering. Want lezen is leuk en leerzaam!

Voor deze periode mochten kinderen hun lievelingsboek en een kussentje mee naar school nemen. Alle soorten boeken mogen! De kinderen gingen aan de slag met allerlei activiteiten rondom boeken en het thema ‘vriendschap’. Voor aanstaande woensdag staat ook nog de boekenmarkt op het programma.

We hebben van alles gedaan om nog meer van boeken te genieten: op gekke plekken lezen (op de kast of onder het bureau van de juf), er hebben oma’s en ouders voorgelezen in de klas, we hebben een boekensushi gedaan, lekker buiten gelezen op onze kussentjes, gepraat over boeken, kortom: we hebben GENOTEN. We willen nu nog vaker lezen in onze boeken. Trouwens, we hebben ook genoten van het mooie weer van de afgelopen tijd, kijk maar eens op de foto’s.

1. Algemene Leden Vergadering (ALV)

november 26 @ 20:00 - 22:00
    2. Sinterklaasviering