Kinderboekenweek groep roze

De Kinderboekenweek was genieten!!! Natuurlijk las de juf veel boekjes over vriendschap voor, maar dat was nog niet alles! Er kwamen een paar mama’s voorlezen, de kinderen van groep 7 en 8 lazen ons buiten in het zonnetje voor, juf Seriese vertelde een mooi verhaal en meester Bossong kwam een heel erg grappig boek (zonder plaatjes) voorlezen! Tussendoor was er natuurlijk tijd om lekker te spelen en te werken en op de laatste dag voor de vakantie deden alle juffen een toneelstuk in de aula. Wat een feest, en nu lekker vakantie!

• Blog januari 2019

Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe jaar is weer begonnen en naast de goede voornemens staat er ook weer een aantal mooie uitdagingen op de … Lees verder

1. Studiedag 4

januari 21