Bezoek Technolab museum Boerhaave

De ene donderdag is wat drukker dan de andere. Laten we donderdag 29 maart eens als voorbeeld nemen. Deze donderdag valt in de categorie drukker dan druk:

De ochtend begint met het traditionele paasontbijt. Alle kinderen hebben weer hele lekkere en leuke ontbijtjes meegenomen. Bedankt voor al het lekkers.

We hebben deze ochtend ook afscheid genomen van juf Eva Miedema. Zij gaat genieten van haar zwangerschapsverlof. Veel cadeautjes, knuffels en lieve woorden kwamen voorbij. Tussen paasontbijt en lunch is er nog wat tijd om de musicalliedjes te oefenen en buiten te spelen.

Na de lunch vertrekken we op de fiets naar museum Boerhaave. We zijn veel te weten gekomen over microbiologie.Om 3 uur zijn we weer veilig op school en kunnen we gaan genieten van een lang paasweekend.

Een gezellig, drukke donderdag in groep 8.

Bekijk de onderstaande van het museumbezoek foto’s.

1. Zomervakantie

juli 13 - augustus 26