23, 24 en 25 april in groep 3/4

  Naturalis, Meester/juffendag en afscheid van juf Boshouwer

  Dit was een hele korte maar fantastische week! Maandag zijn we naar Naturalis geweest. De moeder van Leila en Leon hebben heel fijn geholpen. Geweldig! Het was een leuk en leerzaam uitje!
  Woensdag was het meester/juffendag. De ouderraad heeft gezorgd voor een superfeest! Wat een leuke activiteiten en wat een fijne hulp van alle hulpouders die dag! Van onze klas waren er de moeder van Desney, de moeder van Stan en de moeder van Lisa! Bedankt! We hebben eierkoek mogen versieren, buiten kunnen spelen, DJ-en, maskers maken en een clown-workshop gedaan. Kijk maar bij de foto’s hoe gaaf het was. Aan het einde van de dag heeft juf Boshouwer afscheid genomen. Ze was zo blij met alle knuffels, lieve woordjes, tekeningen en cadeautjes. Ze gaat ons echt missen! Gelukkig houden we juf van der Voet en krijgen we juf Oosterbaan. Dat zijn ook hele leuke juffen! Dus dat komt helemaal goed. Fijne meivakantie!

  Liefs van groep 3/4

  Foto albums

  > Bekijk meer foto's

  Blog directeur

  > Lees het blog

  Activiteiten

  1. Kerstmusical groep 6

   december 19
  2. Kerstdiner

   december 19 @ 17:00 - 19:00

  > Bekijk de agenda