‘Ik ben te vertrouwen’

  In groep 8 zijn we deze ochtend na de vakantie gestart met een gezellige kring waarin we over de vakanties hebben verteld en spelletjes hebben gedaan van de Kanjertraining. Allemaal spelletjes waarmee we tegen elkaar zeggen: ‘Ik ben te vertrouwen’.

   

  De strijkplank: Bij deze opdracht was het de bedoeling dat iedereen elkaar kon vertrouwen. Één iemand stond in het midden en de andere stonden er tegenover, de middelste moest vallen en de andere moesten hem/haar opvangen.

  De handknoop: Bij deze oefening  moesten we eerst onze ogen dicht doen, onze rechterhand omhoog en dan een anderen hand vastpakken en dan moesten we het zelfde doen met de linkerhand toen moesten we uit de knoop proberen te komen.

  Schootzitten: We moesten in een kring gaan staan, en ons allemaal met onze rechter voet naar binnen draaien. Toen moesten we langzaam naar beneden zakken en op elkaars schoot gaan zitten. Het was wel lastig, want als er één iemand viel dan viel iedereen!

     

  Optillen: Hier moest iemand in het midden van de kring gaan liggen, en die werd door negen mensen opgetild. Het was wel spannend want je moest veel vertrouwen in elkaar hebben. Maar het was wel heel leuk!

  Groetjes,

  Mythe, Iris, Nikki, Guusje en Soetie

   

  Foto albums

  > Bekijk meer foto's

  Blog directeur

  > Lees het blog

  Activiteiten

  1. Kerstmusical groep 6

   december 19
  2. Kerstdiner

   december 19 @ 17:00 - 19:00

  > Bekijk de agenda