Vriendjes voor Schildpad – deel 2

  Maandag kwam de juf op school met belangrijk nieuws! In de supermarkt hing namelijk een advertentie waarop stond dat Rudi de schildpad gezocht werd door het theater!! Als iemand hem gezien had werd er gevraagd om een brief te sturen naar het theater InsBlau. Nou, dat hebben we natuurlijk meteen gedaan!

  Ondertussen werd er (samen met hulp van papa’s en mama’s!) hard gewerkt om allemaal vriendjes te maken voor Rudi zodat hij zich nog meer thuis zou voelen. Van Rudi leerden we ook allerlei dingen over het theater zodat we ook zelf een theater in de huishoek konden maken en in de gang kan er gespeeld worden in de poppenkast.

  Een paar dagen later kregen we een brief terug! Helaas moest Rudi wel terug gebracht worden naar het theater, want hij moet volgende week optreden, maar het goede nieuws is dat we volgende week naar zijn theatervoorstelling mogen komen!
  Juf Oosterbaan deed vrijdag voor alle kleuters in de hal een hele grappige poppenkastvoorstelling, we hebben erg gelachen!

  Foto albums

  > Bekijk meer foto's

  Blog directeur

  > Lees het blog

  Activiteiten

  1. Kerstmusical groep 6

   december 19
  2. Kerstdiner

   december 19 @ 17:00 - 19:00

  > Bekijk de agenda