Sinterklaas op bezoek in groep roze!

  Vandaag was het weer zover, Sinterklaas kwam op bezoek in groep roze! Hij was met een rode ferrari op school aangekomen en had twee Pieten op een step meegenomen. In de klas las hij voor uit zijn Grote Boek, over wie er allemaal sporten, welke talen wij spreken, hoe goed we kunnen puzzelen en hij vertelde ook nog veel over vulkanen want hij wist natuurlijk hoe interessant de kinderen in groep roze dat vinden!

  Na het bezoekje van Sint hebben we heerlijk gekleurd en geknutseld en buiten gespeeld. Toen konden we ook Sinterklaas nog even uitzwaaien! Dag Sinterklaas, wat fijn dat u er was!

  Blog directeur

  > Lees het blog

  Activiteiten

  1. Week van de lentekriebels

   maart 19 - maart 23
  2. Groep 4 naar ‘De uitvinders’

   maart 22 @ 10:30 - 12:00

  > Bekijk de agenda