Nieuwsbrief maart

Beste ouders, verzorgers,

Hierbij mijn maandelijkse terug- en vooruitblik.

Maart roert zijn staart. Dat merken we niet alleen omdat het weer zeer wisselvallig was maar ook doordat de E.L.S. volop in beweging is.

De verkeerslessen en de rapportgesprekken zijn net achter de rug en terwijl ik dit schrijf is de week van de lentekriebels van start gegaan.

U heeft daar bij de start alle informatie over gehad.

Ook hebben veel kinderen mee gedaan aan het zwemtoernooi.

Ik wil vandaag even terugkomen op een berichtje uit de vorige Nieuwbrief waarin ik heb gevraagd of er nog ouders zijn die ons willen helpen om het uiterlijk van de school te verbeteren.

We hebben tot nu toe 4 aanmeldingen gehad. Enorm bedankt daarvoor! Binnenkort nemen we contact met u op om het in gang te zetten.

Als er nog ouders zijn die ons willen helpen en aansluiten, die zijn natuurlijk  van harte welkom.

U kunt zich nog steeds melden via administratie@eersteleidseschool.nl.

De komende weken staan in het teken van de entree-toetsen voor de groepen 7 en de centrale eindtoets voor groepen 8.

We wensen alle leerlingen die daar aan mee gaan doen heel veel succes toe!

En natuurlijk verheugen we ons op de voorstelling van de groepen 1-2. Tijdens de koffieochtend gaan ze ons vast verbazen!

Tot slot sluiten we de volgende maand af me de Koningsspelen. Een hele happening!

Een maand denk ik…. om naar vooruit te kijken.

Vriendelijke groet, Ed Bossong.

Download hier de nieuwsbrief van maart 2017

1. Praktische verkeerslessen